Våre oppskrifter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Cheesy kale chips

Av Henriette Brun | apr 30, 2019

Disse grønnkål chipsene er super sprø og akkurat cheesy nok til at det er vanskelig å slutte å spise før bollen er tom 🙂 Men det gjør vel egentlig ikke så mye å spise litt ekstra av dette fordi grønnkål er regnet som en av de mest vitaminrike kålsortene og innholder både mye jern og…

Les mer

Chocolate cream tarts

Av Henriette Brun | apr 30, 2019

Disse små tertene med smak av sjokolade og hasselnøtt passer perfekt til både fest og hverdag. De ser fristende ut og passer derfor bra som en dessert til middagsselskaper kombinert med frisk frukt eller en plantebasert iskrem. Men siden de er laget på så sunne og gode ingredienser kan de også fint nytes som snacks…

Les mer

Cashew cheese with dill and thyme

Av Henriette Brun | apr 26, 2019

Denne «osten» laget på cashew nøtter er utrolig lett å lage og krever få ingredienser. Jeg liker å bruke cashew nøtter til å lage plantebaserte smøreoster fordi de har en nøytral smak som passer perfekt til urter og kryddere. I tillegg tilføyer de en creamy touch som kan minne litt om smøreost laget på melk.…

Les mer